zondag 3 februari 2013

Haarlemmerstraat & Haarlemmerdijk - Amsterdam

Gisteren heerlijk een middagje aan het shoppen geweest op de Haarlemmerstraat en Haarlemmerdijk in Amsterdam. Hier heb je de meest fantastische shops op het gebied van fashion, design, interieur, vintage en food. Het is een straat waar je veel creativiteit vind.
Onderstaand een paar van mijn favorieten.
 
Tenue de Nimes
Dit is een jeans winkel, al vind ik de stempel van jeans winkel een beetje onderdoen aan wat het is. Tenue de Nimes verkoopt de meest prachtige jeans en fashion merken zoals Rag&Bone, Les Prairies de Paris, Indigofera en Imogene+Willie. Daarnaast zijn ook de vinatage meubelen te koop.
  
 
 
SUKHA
 
Sukha betekent ‘levensvreugde’ in het Sanskriet. Sukha is een modern warenhuis waar de dingen met liefde en aandacht gemaakt en geraakt zijn. Je vindt hier zowel kleding als woonaccessoires van merken als .
Sukha is een plek waar je niet alleen unieke dingen kunt vinden, het tovert ook een lach op je gezicht.
 

Het grote avontuur
 
Het grote avontuur verkoopt vintage en brocante woondecoratie, maar vooral prachtige oude schoolplaten, landkaarten e.d.. Het is een winkel met een hele fijne gemoedelijke ambiance.

 
 
Hollandaluz
 
Ja, dit mag voor mij niet ontbreken na 5 jaar in Spanje te hebben gewoond.....heerlijke jamon en queso bij een goed glaasje vino! Hollandaluz verkoopt de heerlijkste Spaanse delicatessen en je word hier geholpen door de meeste vriendelijke Spaanse dames die liefde hebben voor hun product.
 
 
 
&Klevering Centraal
Buiten de oude vetrouwde &Klevering Zuid is er ook een &Klevering Centraal, met net zulke mooie woon en keuken accessoires. Daarnaast de perfecte kado winkel. Je vind altijd wat!
 


STOUT!
 
STOUT zijn we allemaal wel eens en het voelt altijd heerlijk stout om 's middags tijdens het shoppen al een heerlijk glas wijn te bestellen!
Hier kan je terecht voor die wel verdiende lunch of kop koffie na of tijdens een dagje shoppen.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten